Найближчої доби територія України залишиться під впливом теплої і вологої повітряної маси, погоду більшої частини країни визначатиме циклон над Чорним морем, повідомляє Укргідрометцентр.

У середу, 10 грудня, в південній частині України вночі очікується невеликий дощ і мокрий сніг, удень - помірні дощі, а в Одеській області та Криму місцями сильні дощі. Температура вночі очікується на рівні від 1° морозу до 4° тепла, вдень 1-6° тепла, у Криму вночі 4-9° тепла, вдень плюс 9-14°.

На решті території очікується мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, лише у східних областях - без істотних опадів. Температура протягом доби очікується на рівні від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті вдень до 5° тепла.

У більшості регіонів буде туман; на дорогах, крім півдня, ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с, на півдні та сході місцями пориви 15-20 м/с, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У Києві - мокрий сніг і дощ, слабка ожеледь та налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, вночі місцями туман. Вітер північно-східний, 5-10 м/секунду. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.

У четвер, 11 грудня, в Україні, крім заходу, очікується мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, туман; у Криму та Приазов'ї місцями сильні опади. На дорогах країни, крім крайнього півдня, ожеледиця.

Вітер південно-західний, західний, на сході - південно-східний, 5-10 м/секунду. Температура повітря вночі очікується на рівні 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла; в південних областях уночі близько 0°, вдень 2-7° тепла; у Криму вночі 3-8° тепла, вдень плюс 8-13°.

У Києві - мокрий сніг і дощ, слабка ожеледь та налипання мокрого снігу, туман, на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-8 м/секунду. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом