У Львівській області співробітники Державної прикордонної служби вилучили з автомобіля, яким керував громадянин України, пістолет з глушником, боєприпаси та медпрепарати. Про це повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

«Вчора (4 грудня. - Ред.) на Львівщині у пункті пропуску «Рава-Руська» увагу співробітників Держприкордонслужби та працівників митниці привернув автомобіль «БМВ» під керуванням громадянина України. Адже в ході перевірки на автомобіль спрацював службовий собака, натренований на виявлення зброї», - йдеться в повідомленні.





Наголошується, що при більш детальному огляді автомобіля у дверях і багажнику були виявлені патрони калібру 9 мм та таблетки «Fenezepam».

Крім цього, за даними прес-служби, в подальшому правоохоронці помітили, що 37-річний водій намагався непомітно викинути якийсь згорток.





Згідно з повідомленням, в ньому було ще 44 патрони травматичної дії. «Згодом серед особистих речей порушника також виявили 11 поліетиленових пакетів з білою кристалічною речовиною і велику кількість медпрепаратів, а в салоні автомобіля знайшли прихований бойовий пістолет Стєчкіна з глушником і 5 магазинів з патронами до нього», - розповіли в прес-службі.

Виявлені речі, автомобіль та водія передали співробітникам Служби безпеки України у Львівській області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом