Волонтери України стали справжніми ангелами-охоронцями для багатьох громадян, які потребують допомоги. Про це йдеться у привітанні Президента України Петра Порошенка з нагоди Міжнародного дня волонтера, опублікованому на президентському сайті.

«Сьогодні у світі відзначається Міжнародний день волонтера. З цієї нагоди сердечно вітаю усіх, хто своєю добровільною, самовідданою працею щоденно робить країну сильнішою. Волонтерство - дуже важлива складова громадянського суспільства», - зазначив Президент.

За словами Порошенка, особливо важко переоцінити роль волонтерської діяльності в умовах, коли в Україну прийшла війна. «Незважаючи на всі труднощі, які Українській державі доводиться долати, вражає згуртованість, патріотизм і небайдужість сотень тисяч українців», - підкреслив він.

«Волонтери України стали справжніми ангелами-охоронцями для багатьох громадян, які потребують допомоги», - додав Глава держави.

Порошенко подякував волонтерам за невичерпне бажання приносити користь суспільству, за чуйність і незламну віру у свій народ.

Він пообіцяв робити все від нього залежне для підтримки добрих справ і починань волонтерів.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко запропонував створити ради волонтерів при Міністерстві внутрішніх справ, Службі безпеки та Державній прикордонній служби.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

29