Інформаційний центр Національного антитерористичного комітету РФ у четвер вдень повідомив, що в Грозному ліквідована основна частина групи бойовиків, яка планувала теракти.

У НАК відзначили, що оперативний штаб організації в Чеченській Республіці отримав інформацію про планування цією бандою терористичних актів на території Грозного. Під час операції, яка була проведена в ніч на четвер, загинули десять співробітників територіальних органів поліції, 28 були поранені. За даними НАК, оперативно-слідчі заходи тривають, повідомляє Інтерфакс.

Між тим глава Чечні Рамзан Кадиров заявив про завершення спецоперації зі знищення бойовиків у Грозному. «Спецоперація закінчилася, у нас є трупи дев'яти (бойовиків), далі вони (співробітники силових структур) шукають», - сказав Кадиров журналістам після виступу президента РФ Володимира Путіна з щорічним посланням Федеральним зборам. За його словами, режим КТО, введений в Грозному, вже можна скасувати.

Нагадаємо, в ніч на четвер, 4 грудня, троє поліцейських загинули при спробі затримати машину, в якій перебували учасники незаконного збройного формування.

Бойовики сховалися в Будинку друку в центрі Грозного і були блоковані.

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив про загибель семи озброєних невідомих.

Пізніше стало відомо, що кілька членів незаконних збройних формувань блоковані в школі в центрі Грозного.

Інформаційний центр Національного антитерористичного комітету повідомив, що всіх членів незаконного збройного формування, блокованих у Будинку друку в Грозному, ліквідовано.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

25