В одному з торговельних центрів столиці відразу після «укладення наркоугоди» оперативники Шевченківського районного управління міліції затримали 30-річного киянина. Про це йдеться в повідомленні прес-служби головного управління Міністерства внутрішніх справ України.

У квартирі затриманого правоохоронці знайшли і вилучили більше двох кілограмів марихуани. Зілля було розфасоване по пакетах, які він сховав у різних куточках: шафа, каструлі, комора. Також в ящику столу було знайдено пакетики для роздрібного продажу трави.

«Як з'ясували співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків районного управління міліції, цей громадянин усі свої ділові зустрічі призначав у торговельних центрах столиці. Вважав, що в разі ймовірного зриву наркоугоди з клієнтом він з легкістю зможе загубитися в натовпі», - йдеться у повідомленні.

За словами затриманого, сам він наркотики не вживає, знайдені заборонені засоби йому не належать. Він пояснив правоохоронцям, що він «дуже доброзичлива і комунікабельна людина», тому в його квартирі часто збираються люди, яким він дозволяє вживати наркотики, імовірно, вони і залишили знайдені оперативниками засоби.

«За попередніми оцінками, прибуток, що міг отримати наркоділок від реалізації забороненої законом «продукції», міг становити близько 50 тисяч гривень», - сказав заступник начальника ВБНОН Шевченківського РУ Олександр Гомонов.

Слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві відкрито кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України. За цей злочин чоловікові може загрожувати ув'язнення строком від 4-х до 8-ми років.

Стосовно 30-річного киянина обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

45