У Києві правоохоронці викрили 72-річну зловмисницю під час збуту в столиці великої партії підконтрольних лікарських засобів. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в місті Києві.

В результаті проведених обшуків було вилучено більше десяти тисяч пігулок, які жінка зберігала за місцем проживання і на власній дачі.

Раніше підозрювана володіла мережею аптек, завдяки чому мала право здійснювати свою діяльність згідно з ліцензією з оптово-роздрібної торгівлі медпрепаратами. Через деякий час Державна служба України з лікарських засобів за явні порушення скасувала ліцензію, але жінка продовжила свою підприємницьку діяльність.

Вона купувала саме підконтрольні лікарські засоби і знаходила охочих допомогти в збуті товару. Останнім часом в наркобізнесі пенсіонерці допомагала її рідна сестра з Івано-Франківська, жінки самі знаходили споживачів незаконної продукції. В місяць їх доходи сягали приблизно 500.000 гривень.

На сьогоднішній день 72-річну пенсіонерку відпустили під заставу на період досудового розслідування.

Слідчим відділом Дніпровського райуправління ГУМВС України в місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 321 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

17