Відповідальність за рейдерство повинна бути посилена. Таку думку Forum'у висловив доктор економічних наук, професор, заслужений економіст України Олексій Плотніков.

«Звісно - необхідно посилити антирейдерське законодавство. Хоча у нас була комісія з антирейдерства, і КМУ займався цим питанням - рейдерство продовжує існувати», - акцентував він.

Плотніков зазначив, що серед пріоритетів нового парламенту має бути ухвалення чіткого антирейдерського законодавства, що передбачає жорстку відповідальність за таку злочинну діяльність.

«Потрібно посилити відповідальність. Зокрема, за рейдерство має наставати серйозна кримінальна відповідальність, оскільки вона - одна з найбільш жорстких загроз для бізнесу, для приходу інвестицій», - підсумував економіст.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області відбувається рейдерське захоплення СПП «Чумаки», яке з 1 липня 2013 року входить до складу ТОВ «Юнісон Груп». Як повідомляє прес-служба Unison Group, у четвер, 27 листопада, підприємство намагаються захопити із застосуванням незаконних методів і підроблених документів.
 

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

19