У роботі Верховної Ради VIII скликання сьогодні, 27 листопада, оголошено технічну перерву до 12:00. Про це повідомляє кореспондент ForUm'у.

Так, перерву було оголошено у зв'язку з тим, що депутати Верховної Ради VIII скликання, прийнявши присягу і особисто підписавши її, вирушили отримувати картки народних депутатів.

Зазначимо, текст присяги льотчиці Надії Савченко, а відтепер новообраного депутата Ради VIII скликання, був висвітлений на табло. Як зазначив спікер парламенту VII скликання Олександр Турчинов, згідно з сьогоднішнім обставин, це єдиний можливий спосіб вступу Надії Савченко на посаду народного депутата.

Нагадаємо, сьогодні, 27 листопада, народні депутати України Верховної Ради VIII скликання прийняли присягу на вірність українському народові.

Як раніше повідомляв ForUm, голова Верховної Ради VII скликання Олександр Турчинов відкрив урочисте засідання новообраного парламенту VIII скликання.

Нагадаємо, 26 жовтня в Україні відбулися позачергові парламентські вибори.

10 листопада Центральна виборча комісія встановила офіційні результати позачергових виборів у Верховну Раду України в багатомандатному загальнодержавному окрузі та в 196 мажоритарних округах.

Тетяна Мацур, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

36