У Лос-Анджелесі в середу заарештовано понад 200 демонстрантів, не згодних з рішенням присяжних не притягати до суду білошкірого поліцейського Даррена Вілсона, який застрелив минулого літа в Фергюсоні (штат Міссурі) беззбройного 18-річного афроамериканця Майкла Брауна. Про це розповіли в поліцейському департаменті міста, повідомляє ТАСС.

Згідно з повідомленням, о 19:30 за місцевим часом (05:41 за Києвом) департамент поліції Лос-Анджелеса віддав наказ вийшли на вулиці маніфестантам розійтися протягом чотирьох хвилин.

«Тих, хто залишився на місцях, в тому числі біля штаб-квартири поліції, поряд зі жвавими дорогами міста, правоохоронці у своїх автобусах доставили в дільниці», - йдеться в повідомленні.

Так, затримані за непокору наказам поліції можуть вийти на свободу під заставу в розмірі $500. Ті, за кого не внесуть заставу, залишаться у в'язниці як мінімум до 1 грудня.

Як раніше повідомляв ForUm, бійці Національної гвардії США вже патрулюють вулиці міста, жителі якого протестують проти рішення журі присяжних 24 листопада не притягати до суду поліцейського Даррена Вілсона, який застрелив минулого літа беззбройного 18-річного афроамериканця.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом