В аеропортах Києва та Дніпропетровська громадянин Сирії і три громадянина Лівану намагалися потрапити на територію України за підробленими паспортами. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Учора (25 листопада. - Ред.) в аеропорту «Бориспіль» прикордонники затримали трьох пасажирів, які прибули з Бангкока. Двоє чоловіків і жінка надали для перевірки документи Республіки Мальта, однак прикордонники засумнівалися у достовірності документів. І не даремно, вони виявилися повністю підробленими», - йдеться в повідомленні.

Як відзначили в прес-службі, згодом «мандрівники» пояснили, що нібито є громадянами Лівану і планували потрапити в Бельгію. Тепер порушники будуть повернуті зворотним рейсом у країну вильоту.

Крім цього, згідно з повідомленням, прикордонники Харківського загону в пункті пропуску «Дніпропетровськ-авіа» виявили у громадянина Сирії підроблену візу України. Також чоловік приховав в особистих речах чужий документ громадянина Болгарії.

Прикордонники не пропустили сирійця через кордон і поставили в його паспорті відмітку про заборону на в'їзд в Україну строком на три роки. Порушник буде повернутий у країну відправлення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом