Найближчим часом всі ми станемо свідками резонансних викриттів і зривання масок. Ми почуємо правду про АТО та підготовку «реформ» під пильним оком європейських і американських патронів, про справжнє економічне становище України, заявили в прес-службі Громадського руху «Український вибір».

«Можливо, для тих українців, які сліпо вірили обіцянкам і казкам майданних лідерів, цей процес виявиться досить болючим. Але він необхідний. Насамперед для того, щоб суспільство розчистило авгієві стайні українського політикуму й виробило імунітет до цинічної брехні і маніпуляцій тих, хто за всяку ціну рветься до влади», - заявили в «Українському виборі».

До таких висновків у русі дійшли після інформації, яка з'явилася в ЗМІ, про те, що викрадення лідера «Автомайдану» нібито не було.

«Правда, яка підтвердилася тільки через десять місяців після «викрадення» «лідера» автомайдану Дмитра Булатова, до того ж прозвучала з вуст його колишніх соратників, є свідченням того, що вітчизняна політична еліта невиліковно хвора. «Активісти» євро- і автомайдану, які сьогодні заявляють про те, що викрадення Булатова (а значить, і «причетність» до цього лідера Громадського руху «Український вибір» Віктора Медведчука) - не більш ніж плід хворобливої уяви Дмитра Булатова, в січні-лютому 2014 року цинічно брехали своєму народові», - обурюються в прес-службі.

У Медведчука вважають, що після «розрізання гнійника» про викрадення Булатова Україну чекають нові викриття. «Незабаром ми почуємо правду про АТО та підготовку «реформ» під пильним оком європейських і американських патронів, про справжнє економічне становище України. Народ має знати правду, щоб раз і назавжди позбутися від ілюзій, щоб більше нікому за допомогою брехні і маніпуляцій не вдалося завести Україну в глухий кут», - йдеться у заяві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом