Сьогодні вночі, 21 листопада, в Дарницькому районі столиці троє чоловіків побили відомого шоумена Андрія Джеджулу, повідомили ForUm'у у ВЗГ ГУМВС України в м. Києві

Близько другої години ночі в чергову частину Дарницького РУ ГУМВС України в м. Києві по спецлінії «102» від лікарів надійшло повідомлення про те, що на вулиці Урловській надавалася медична допомога відомому ведучому.

Останній був доставлений в лікарню. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

За словами потерпілого, близько 22:00 години біля будинку його побили троє невідомих чоловіків.

Зібрані за даним фактом матеріали зареєстровані в Єдиному обліку Дарницького РУ ГУМВС України в м. Києві. Наразі правоохоронцями проводяться заходи щодо встановлення свідків та очевидців, а також осіб, причетних до цієї події.

За подією розпочато кримінальне провадження за двома статтями КК України - 296, ч. 4 (Хуліганство), яка передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі, і 121, ч. 1 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) - від 5 до 8 років позбавлення волі. Слідство триває.



Як написав Джеджула на своїй сторінці в Facebook, на нього напали з молотком і ножем. «Спасибі моїй Інні (Інна Крамаренко, подруга шоумена. - Ред.), встигла люто закричати і навіть в кінці кинулася на них! На крик прибігли люди і чудово, що я був у свідомості, міг захищати життєво важливе, це врятувало. Двома словами - мене чекали, і це не випадковість. Ніхто не планував мене грабувати, по ходу життя відняти хотіли! В арсеналі був молоток, ніж, заточування чи арматура», - зазначив він.

«Підсумок! Обличчя - 16 швів, палець - два, чотири проникаючі поранення коліна, багато ударів і перелом руки зі зміщенням, вранці операція на руку, два зуба відновлювати», - написав Джеджула.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

96