У Голосіївському районі Києва в період з 7 по 31 грудня 2014 проводяться заходи щодо забезпечення охорони хвойних насаджень в передноворічний період. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в м. Київ.

«За невиконання норм законодавства у сфері благоустрою протягом вихідних днів до адміністративної відповідальності притягнуто 7 осіб», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що за цей період працівниками міліції проводяться заходи з виявлення фактів самовільної вирубки ялинок та попередження фактів реалізації незаконно заготовлених хвойних дерев.

Згідно з повідомленням, наряди міліції, задіяні в системі єдиної дислокації, наближені до місць хвойних насаджень з метою недопущення незаконних вирубок дерев.

За даними міліції, працівниками Голосіївського районного управління міліції було складено 3 адміністративних протоколи за ст. 152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів), яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Крім цього, складено 4 адміністративних протоколи за ст. 159 КУпАП (Порушення правил торгівлі на ринках), яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від 1 до 3 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб - від 3 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також складено 4 адміністративних протоколи за ст. 159 Купап (Порушення правил торгівлі на ринках), яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від 1 до 3 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб - від 3 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом