У Міністерстві закордонних справ України обурені бажанням глави самопроголошеної Луганської народної республіки Ігоря Плотницького викликати Президента України Петра Порошенка на «поєдинок».

«Плотницький, який керував підлим викраденням і передачею в руки ФСБ жінки, Надії Савченко, гідний лише «дуелі» з українським судом», - заявив спікер МЗС України Євген Перебийніс, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Нагадаємо, Плотницький написав відкритого листа Президентові України Петру Порошенку, в якому він викликав його «зійтися в поєдинку».

«Я абсолютно переконаний: і громадяни Луганської та Донецької народних республік, і весь народ України, і всі нормальні люди на землі найбільше хочуть миру. Так навіщо ж ви налаштовуєтеся розглядати найгірші сценарії? Я пропоную вам розглянути лише один, але дуже хороший сценарій: давайте за прикладом стародавніх слов'янських вождів і славних козацьких отаманів зійдемося в поєдинку. Хто переможе, той і диктує протилежній стороні свої умови», - йдеться у листі глави ЛНР Порошенку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

66