В наступному році державне управління справами планує продати на аукціонах понад 150 автомобілів. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на прес-конференції заявив керівник ДУС Сергій Березенко.

«Тим самим ми звільнимо два майданчики, які на сьогоднішній день займають автобазу державного управління справами», - сказав Березенко.

За його словами, на сьогоднішній день існує три майданчики, і при звільненні двох з них весь автопарк буде сконцентрований в одному місці. Відповідно буде оптимізована робота, що дасть можливість, за словами Березенка, скоротити певну кількість водіїв, і тим самим, скоротити витрати.

«У свою чергу ті два майданчики, які звільняться, упевнений, можуть бути привабливими інвестиційними проектами для будівництва соціального житла і таким чином ми підтримаємо наших хлопців, які повернутися із зони АТО, і вони зможуть отримати квартири», - зазначив Березенко.

Як повідомляв ForUm, автобаза Державного управління справами планує передати близько 50 автомобілів на баланс Міністерства оборони та інших силових відомств, що беруть участь в АТО.

Тетяна Мацур, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

67