Спільна слідча група з розслідування причин авіакатастрофи, що складається головним чином з громадян Нідерландів, України, Австралії, Малайзії та Бельгії, вирішила продовжити розслідування аварії малайзійського «Боїнга-777», що розбився на Донбасі 17 липня, ще на дев'ять місяців - до серпня 2015 року, заявив міністр юстиції Австралії Майкл Кінан.

«Австралія продовжує закликати міжнародну спільноту спрямувати зусилля на виявлення, засудження за законом і покарання осіб, які вчинили цей боягузливий напад», - також сказав він.

На даний момент близько 35 співробітників австралійської поліції працюють в Україні та Гаазі над розслідуванням аварії, хоча, за словами Кінана, ситуація на Донбасі занадто «нестабільна», щоб повернутися до місця аварії літака, повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на The Australian.

Як раніше повідомляв ForUm, 17 липня 2014 року літак «Боїнг-777» «Малайзійських авіаліній», що слідував курсом Амстердам—Куала-Лумпур, зазнав аварії в Донецькій області в Україні. На борту перебували 298 осіб. Всі вони загинули.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом