Підтримка Польщею євроінтеграційних прагнень України додає країні сил для реалізації реформ. Про це йдеться у привітанні Президента України Петра Порошенка, направленому президенту Республіки Польща Броніславу Коморовському з нагоди національного свята, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.

«Від імені народу України та від мене особисто прийміть сердечні вітання з Днем незалежності Республіки Польща. Ми щиро радіємо успіхам Польщі, яка завдяки національній єдності, незламності духу та наполегливій праці свого народу змогла пройти складний шлях трансформацій та стати сучасною демократичною європейською державою», - йдеться у привітанні.

Порошенко зазначив, що незмінна підтримка Польщею і особисто Коморовським євроінтеграційних прагнень України додає сил у протистоянні зовнішньому агресору і реалізації внутрішніх реформ.

«Переконаний, що добросусідські відносини між нашими країнами і надалі будуть всебічно розвиватися в дусі стратегічного партнерства на основі взаємної поваги і довіри. Користуючись нагодою, бажаю Вам, Ваша Високоповажносте, міцного здоров'я, натхнення та нових здобутків у відповідальній державній діяльності, а дружньому польському народові - миру і процвітання», - сказав на завершення Глава держави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом