Правоохоронці вилучили значний арсенал зброї у 22-річного мешканця села Миколаївка Слов'янського району Донецької області.

За інформацією відділу зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Донецькій області, зловмисник сховав значну кількість небезпечних предметів у побутовій прибудові, а частину арсеналу зберігав у коридорі свого будинку.

Під час огляду домоволодіння підозрюваного правоохоронці виявили й вилучили снайперську гвинтівку СВД, два пістолети, набої різного калібру загальною кількістю 255 штук, прицільний пристрій, штик-ніж, п'ять магазинів до автомата Калашникова, два бронежилети і два протигази.

Як розповіла слідчий Слов'янського міськвідділу лейтенант міліції Катерина Лагоша, хлопець відмовився давати будь-які пояснення з приводу того, де і з якою метою придбав цей «набір».

Вилучену зброю відправлено на відповідні експертизи. Ведеться досудове розслідування.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом