В Сватівському районі Луганської області співробітники Державтоінспекції виявили та вилучили приховані в салоні автомобіля Chevrolet Niva автомат АКС 47,5 магазинів і 153 патрони до нього.

Як повідомляє прес-служба УДАІ в Луганській області, 26 грудня в Сватівському районі співробітники наряду ДАІ для перевірки документів зупинили автомобіль Chevrolet Niva, під керуванням 38-річного водія, жителя м. Харкова. У салоні автомобіля перебував 30-річний пасажир, житель м. Вінниці. Обидва чоловіки були одягнені в камуфльовану форму одягу. На запитання інспекторів, куди і з якою метою вони прямують, чоловіки не змогли чітко сформулювати відповіді, чим викликали у правоохоронців обґрунтовану підозру.



Під час огляду транспортного засобу оперативники виявили під заднім сидінням автомобіля автомат АКС 47, в задній обшивці багажника - п'ять магазинів до автомата АКС 47 зі 153 патронами до нього.

Водій і пасажир доставлені в Сватівський райвідділ міліції для проведення подальшої перевірки за даним фактом. Автомобіль відправлено на штрафмайданчик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

47