Міністерство охорони здоров'я України зафіксувало три випадки смерті на виборчих дільницях. Про це повідомив на брифінгу в Кабінеті міністрів в.о. міністра охорони здоров'я Василь Лазоришинець.

«Три випадки смерті на дільницях у Слов'янську, в Тернопільській області та в Чернівецькій області. Всі випадки пов'язані з серцево-судинними захворюваннями», - сказав Лазоришинець.

За його словами, в цілому по країні кожен день від серцево-судинних захворювань, зокрема, інфарктів, вмирають 130-150 чоловік, повідомляє «УНІАН».

Також він повідомив, що «ми сформували 2330 бригад швидкої допомоги і організували доступ пацієнтів на стаціонарному лікуванні до голосування. У нас 76 спецдільниць, де зареєстровано понад 100 тис. виборців. На поточний момент проголосувало понад 52% виборців, які перебувають в установах охорони здоров'я і проходять стаціонарне лікування».

Як раніше повідомляв ForUm, в місті Новоселиця Чернівецької області на виборчій дільниці № 730238, розташованій у спортивному залі місцевого ліцею, помер спостерігач.

У селі Глещава Теребовлянського району на виборчій дільниці померла 78-річна пенсіонерка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

12