Президент України Петро Порошенко проголосував на позачергових виборах до Верховної Ради на виборчій дільниці в столичному Будинку офіцерів, передає кореспондент Forum'у.

«Я проголосував за європейський розвиток, за оновлення влади, і я дуже сподіваюся, що ми матимемо нову потужну проєвропейську коаліцію», - сказав він.

Разом із тим він констатував, що нинішні вибори до ВР проходять без порушень і відповідають усім європейським нормам та стандартам. «Я сподіваюся, що запит українського народу на оновлення влади і формування нової коаліції нарешті буде здійснено. Сподіваюся на підтримку моїх зусиль мати єдину потужну команду для проведення реформ», - підкреслив Президент.

Варто зазначити, що Глава держави приїхав на дільницю близько 14:30. Президенту не довелося стояти в черзі, оскільки в цей момент на дільниці було малолюдно.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні Президент у день виборів до Верховної Ради України оглянув хід голосування на виборчій дільниці у Краматорську Донецької області.

Дарина Шварцман, фото Олексій Макульський, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом