Учора, 20 жовтня, за підозрою в отриманні хабара були затримані троє співробітників міліції Солом'янського району міста Києва. Про це Forum'у повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури України.

За інформацією прес-служби, заступник начальника слідчого відділу Солом'янського районного управління ГУМВС України в м. Києві та старший слідчий цього ж райуправління, діючи за попередньою змовою, за участю адвоката, в період з травня по жовтень 2014 отримали від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 25 тисяч доларів США за закриття кримінального провадження.

«20 жовтня 2014 за результатами проведення комплексу негласних, пошукових і слідчих дій за підозрою у скоєнні зазначеного кримінального злочину відповідно до ст. 208 КПК України всі троє затримані», - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі додали, слідчий відділ прокуратури міста Києва проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) КК України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

188