Київській міський голова Віталій Кличко доручив главам районів столиці приділити першочергову увагу завершенню підготовки до зимового періоду та його успішному проходженню всіма районами міста. Відповідне доручення Кличко дав під час наради за участю голів усіх районів столиці та заступників міського голови, повідомили Forum'у в прес-службі Київради.

Зокрема, за словами мера, глави районів повинні провести інвентаризацію всієї снігоприбиральної техніки. «Має бути достатня кількість справної техніки і пального, щоб у той момент, коли випаде сніг, це не стало несподіванкою і не було проблем з його прибиранням. Саме перший сніг - це той момент, коли влада показує свою здатність швидко й ефективно діяти», - сказав він.

Крім того, зазначив Кличко, кожен глава району має поставитися серйозно і відповідально до питання енергозбереження. За словами міського голови, сьогодні вкрай важливо зробити все, щоб у зимовий період були забезпечені енергоресурсами школи, дитячі садки, заклади охорони здоров'я та житлові будинки.

«Столична влада готова надати відповідний сервіс за умови, якщо уряд надасть газ. Сьогодні складається враження, що в чиїхось політичних іграх кияни є розмінною монетою», - сказав Кличко.

Крім того, він доручив главам районів завершити підготовку енергетичних аудитів будівель й активізувати відповідну роз'яснювальну роботу серед населення. «Прошу з усією відповідальністю поставитися до моніторингу та контролю споживання енергоресурсів у всіх приміщеннях столиці», - додав мер.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

37