Продажі колишніх в експлуатації автомобілів за підсумками перших дев'яти місяців 2014 року склали 37,562 тисяч одиниць, що на 64% менше торішнього показника.

Про це повідомляє прес-служба «Укравтопрому».

Як зазначається, на первинному автомобільному ринку України у вересні було зареєстровано 12,2 тисяч продажу автотранспортних засобів всіх типів.

«З цієї кількості 5,83 тисяч авто, або 48%, належать до тих, що були в експлуатації. Це на 42% менше показника вересня 2013 року і на 20% менше, ніж зареєстровано в серпні», - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що на первинному ринку автотранспорту б/в, який наповнюється за рахунок його імпорту в країну, в сегменті легкових автомобілів б/в за вересень було зареєстровано 284 одиниці, що на 68% менше ніж у вересні минулого року, і на 18% менше показника серпня.

«Традиційно найбільша кількість продажів автотранспортних засобів б/в належить комерційним автомобілям. Вересень не став винятком - за місяць первинні реєстрації комерційних автомобілів б/в становлять 94% від загальної кількості, а саме 5,503 тисяч одиниць», - повідомляє прес-служба.

Падіння порівняно з вереснем минулого року склало 38%, щодо результату серпня - 20%. Лідери на цьому ринку незмінні - Renault (1263 шт.), Volkswagen (1027 шт.), Mercedes-Benz (681 шт.).

«На первинному ринку автобусів б/в у вересні було зафіксовано 43 продажі, що на 79% менше, ніж за аналогічний період минулого року і на 14% менше, ніж у серпні», - повідомляє прес-служба асоціації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

43