Міністерство фінансів затвердило 69 банків для виплати заробітних плат працівникам бюджетних установ. Про це йдеться в повідомленні Мінфіну.

«9 жовтня в Міністерстві фінансів відбулося позачергове засідання постійно діючої конкурсної комісії з визначення уповноважених банків, через які здійснюватиметься виплата заробітної плати працівникам бюджетних установ», - наголошується в ньому.

Комісія, зокрема, припинила функції уповноважених банків щодо Експобанку (Київ), банку «Демарк» (Чернігів) (в обох банках введена тимчасова адміністрація) і банку «Кліринговий дім» (Київ).

Таким чином, після зазначених змін загальне число затверджених уповноваженими банками склало 69.

У грудні 2011 року Мінфін вирішив проводити конкурс з відбору уповноважених банків для виплат зарплат бюджетникам постійно діючою конкурсною комісією щомісяця 10 числа місяця за умови надходження конкурсної документації більш ніж від одного банку-претендента.

До участі в конкурсах допускаються банки, які є учасниками Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (крім Державного Ощадного банку), у яких значення нормативу миттєвої ліквідності протягом останніх шести місяців становило не менше 20%.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

179