Київська міська державна адміністрація (КМДА) закликає мешканців Оболонського району в ніч на 10 жовтня не використовувати водопровідну воду для приготування їжі у зв'язку з проведенням санітарно-технічних заходів, повідомляє прес-служба КМДА.

«Згідно з графіком щорічних санітарно-технічних заходів для покращення якості питної води на міських мережах холодного водопостачання з 9 жовтня 23.30 до 10 жовтня 4.00 в Оболонському районі буде здійснено промивання зовнішніх водопровідних мереж та водопровідних вводів. У зону робіт «Київводоканалу» потраплять вулиці: Озерна, Північна, Прирічна, Зої Гайдай, Героїв Дніпра, частково - Богатирська, вул. Героїв Сталінграду та Оболонський проспект», - сказано в повідомленні.

Як наголошується, в години проведення прочищення не рекомендується використовувати воду для пиття і приготування їжі без попереднього кип'ятіння, оскільки вода тимчасово може мати підвищену кольоровість і каламутність.

«Питною водою слід користуватися після 04:00 ранку 10 жовтня. Після завершення промивання перед використанням води необхідно злити її з кранів протягом 15 хвилин до повного її освітлення», - сказано в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом