Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings прогнозує падіння економіки України за підсумками 2014 року до 6,5% й очікує нульового зростання економіки країни в 2015 і 2016 роках на тлі політичної нестабільності. Про це йдеться в повідомленні агентства, розміщеному на корпоративному сайті.

«Fitch очікує падіння ВВП України щонайменше на 6,5% у 2014 році й оцінює можливе зростання економіки в 2015 році та у 2016 році на нульовому рівні на тлі політичної нестабільності», - йдеться в повідомленні.

Також Fitch очікує, що загальноекономічні тенденції матимуть значний вплив на розвиток найбільших міст країни, особливо Києва, рейтинг якого раніше був знижений до переддефолтного рівня «СС», повідомляє «УНІАН».

Як раніше повідомляв ForUm, 26 серпня експерти міжнародного рейтингового агентства Fitch Ratings уже прогнозували спад економіки України за підсумками поточного року мінімум на 6,5% та збільшення дефіциту бюджету до 10% ВВП.

Нагадаємо, 23 серпня Fitch Ratings знизило суверенний кредитний рейтинг України в національній валюті з «B-» до «CCC», або «надзвичайно спекулятивного».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

28