Мер Києва Віталій Кличко і помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд обговорили залучення інвестицій для реалізації енергоефективних проектів та питання безпеки у Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Киїської міської державної адміністрації.

«Ми обговорили ситуацію в Україні, а також низку питань, що стосуються інвестицій, економічного розвитку та безпеки Києва. За кожним із цих питань є розуміння і підтримка з американського боку. Зокрема, йшлося про допомогу, яку можуть надати США в залученні приватних інвесторів», - зазначив Кличко.

Мер наголосив, що під час зустрічі були проведені консультації з вдосконалення системи безпеки Києва.

«Американська сторона готова надати кваліфікованих фахівців, які консультуватимуть нас з організації системи безпеки у столиці та вдосконалення роботи правоохоронців, щоб зробити її більш ефективною», - зазначив він.


Крім того, Віталій Кличко і Вікторія Нуланд обговорили питання впровадження енергоощадних технологій, в чому американська сторона має великий досвід.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 6 жовтня до Києва з робочим візитом прибуває помічник державного секретаря США Вікторія Нуланд. Вчора, 7 жовтня, у Києві відбулася зустріч Президента України Петра Порошенка і помічника держсекретаря США Вікторії Нуланд.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

21