Сьогодні, без будь-яких попереджень і законних підстав, було відключено від ефіру радіо «Рабинович-ФМ», повідомляє прес-служба «Опозиційного блоку».

Цей радіоканал є гумористичним за своїм змістом та контентом, і нікому не заважає.

Останнім часом на радіо стали виходити новини. Правдиві й об'єктивні. Про ситуацію в країні, про економічні прогнози, про оцінки дій влади з боку звичайних людей. «Мабуть, ця сама правда, навіть її маленький шматочок комусь дуже сильно став заважати. Як і те, що власник радіоканалу - один із лідерів «Опозиційного блоку» Вадим Рабинович», - йдеться в повідомленні.

Працівники, що відповідають за технічний бік відключення каналу від ефіру були лаконічними - нам наказали «згори»: відключити! Охоче віримо! Нинішня «гора», незважаючи на всі свої заяви і декларації про прагнення до правди та об'єктивності, не переносить будь-якої іншої точки зору, крім офіційно затвердженої й освяченої.

Як зазначили в прес-службі, відключення незалежної радіостанції - ще один факт у рядку ганебних дій влади, спрямованих проти опозиції. Напад на опозиційних політиків Юрія Мірошниченка і Нестора Шуфрича, блокування зустрічей з виборцями Юрія Бойка і Вадима Рабиновча, тиск на членів виборчих комісій і пряме залякування активістів опозиції - ось ті інструменти, якими влада бореться з інакодумством та опонентами. Хіба цей шлях веде до демократії, верховенства права та європейських цінностей?

Виходячи з викладеного, «Опозиційний блок» вимагає негайно повернути радіо «Рабинович-ФМ» в ефір і припинити будь-які обмеження свободи слова в країні. «Від того, що правда про ситуацію в Україні свідомо замовчується, нікому краще жити не стане. Громадяни нашої країни мають право знати правду!», - сказано в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом