Україні пора ставати по-справжньому самостійною країною, вибудовуючи свою економіку на власних внутрішніх ресурсах, а не на закордонних позиках.

Про це заявив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко, повідомляє прес-служба КПУ.

П. Симоненко зазначив, що державні органи влади мають припинити перекладати турботу про добробут країни на плечі зовнішніх інвесторів.

«Україні пора перестати шукати собі зовнішнього спонсора, пора ставати господинею своєї долі. Для цього потрібно перестати кидатися між ЄС та МС, СОТ та пільгами з боку окремих країн і т.д. і т.п, а просто ефективно й конструктивно використовувати наявні внутрішні ресурси», - сказав політичний діяч.

Також П.Симоненко підкреслив, що ресурси України неефективно експлуатуються в інтересах окремих представників великого бізнесу.

«Щоб перестати блукати світом з простягнутою рукою, держава повинна зламати олігархічно-корумповану модель економіки. Потрібно перейти до такого способу господарювання, коли виробництво товарів і послуг вигідне для всього суспільства, а не здійснюється в інтересах купки корумпованих чиновників, які жирують на «відкатах», і ще більш вузького кола товстосумів, які викачують надприбутки з використанням свого монопольного становища», - пояснив лідер КПУ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

19