Президент України Петро Порошенко підтверджує регулярні консультації глави його Адміністрації Бориса Ложкіна з представниками адміністрації президента Росії Володимира Путіна щодо питань припинення вогню на Донбасі. Про це він заявив на прес-конференції.

«Я можу розкрити зміст розмов, які не щодня, а через день, проводять Ложкін та Іванов. Коли ми через Генеральний штаб не можемо домогтися дотримання режиму припинення вогню, коли необхідне політичне втручання, то Борис Євгенович Ложкін дзвонить Сергію Борисовичу Іванову, главі адміністрації Путіна, щоб домогтися припинення вогню, називаючи конкретні точки обстрілу, конкретний час», - повідомив Порошенко.

«У більшості випадків це ефективно. Тому, якщо для того, щоб припинити вогонь - потрібно дзвонити, Ложкін буде дзвонити, і я буду дзвонити», - додав він.

Нагадаємо, сьогодні, 25 вересня, Президент Петро Порошенко заявив, що за добу, 24 вересня, у зоні проведення антитерористичної операції вперше не був поранений і не загинув жоден український військовий.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом