Президент України Петро Порошенко вважає недоцільною ідею зміни керівництва силового блоку.

В інтерв'ю українським телеканалам, відповідаючи на питання з приводу доцільності зміни керівництва силового блоку, Порошенко сказав: «Є на сьогоднішній день безумовний лідер, на якого ми можемо поміняти Гелетея (міністра оборони Валерія Гелетея. - Ред.)? Мені невідомо».

Президент зазначив, що в цій ситуації критикувати легше, ніж пропонувати конкретні кроки, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Коментуючи події з оточенням українських військ у ряді населених пунктів на сході України, Глава держави підкреслив, що зроблені всі необхідні висновки і прийняті рішення.

«Щодо подій у Волновасі, щодо подій під Світловськом, біля Червонопартизанська, де здалися в полон військовослужбовці 51-ї бригади, мною було дано доручення розформувати цю бригаду», - заявив Порошенко.

За його словами, на місці постійної дислокації цієї військової частини була сформована нова 14-та бригада нової якості з інших військовослужбовців і під іншим керівництвом.

Нагадаємо, 3 липня Верховна Рада України підтримала проект постанови про призначення Валерія Гелетея міністром оборони України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

48