Кортеж глави МВС Арсена Авакова порушує Правила дорожнього руху.

На практично порожній дорозі біля Верховної Ради «Мерседес» головного міліціонера проїхав подвійною осьовою, пише газета «Вести».

У будній день після чергового засідання Верховної Ради на вулиці Грушевського чорний «Мерседес» представницького класу з'явився з внутрішнього двору ВР. Слідом за ним виїхав джип «Фольксваген», а біля шлагбауму на них чекала машина ДАІ з увімкненими мигалками.

Караван автомобілів попрямував у бік площі Слави, при цьому мерс з охороною одразу ж порушив Правила дорожнього руху. Незважаючи на порожню дорогу, машина перетнула подвійну суцільну лінію розмітки і половиною корпусу виїхала на зустрічну смугу.

Ми зв'язалися з прес-службою МВС, але там заявили, що «кортежу міністра Авакова ніколи не було, немає і, сподіваємося, не буде». Сам же Арсен Борисович так і не відповів, що ж змусило його знехтувати правилами.

Варто зазначити, що це вже не перший інцидент, в якому бере участь Аваков. Нагадаємо: навесні цього року оператори каналу «1+1» викрили головного міліціонера країни в перевищенні швидкості та перекритті доріг. Тоді прем'єр-міністр Яценюк, який на всю Україну обіцяв позбавити чиновників кортежів, був обурений таким вчинком Авакова і привселюдно вилаяв його.

«Я сподіваюся, що це був останній сюжет в ЗМІ щодо пересування кортежами», - сказав Арсеній Петрович на засіданні уряду. У МВС прокоментували ситуацію так: «Подібні заходи були продиктовані необхідністю гарантувати безпеку міністра у зв'язку із заявами з боку представників праворадикальних організацій».
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

44