Міністр внутрішніх справ України підписав подання до Президента України Петра Порошенка про надання українського громадянства колишньому заступнику міністра внутрішніх справ Грузії Еці Згуладзе. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

«Підписав подання до Президента України про надання українського громадянства Згуладзе. Ека написала заяву з проханням про надання громадянства України та складання громадянства Грузії. Президент привітав моє клопотання», - цитує прес-служба Авакова.

Зазначається, що глава МВС планує після оприлюднення відповідного Указу Президента підписати подання в Кабінет Міністрів України про призначення Згуладзе на посаду першого заступника Міністра внутрішніх справ.

«У понеділок, за фактом виходу відповідного Указу Президента про надання громадянства, зроблю заключну формальність - підпишу подання в Кабінет міністрів про призначення Згуладзе першим заступником міністра внутрішніх справ. Дуже радий цьому. Компетентності, волі до реформ і посмішок в МВС стане більше», - зазначив Аваков.

Як повідомляв ForUm, раніше в МВС називали фейком інформацію про призначення Згуладзе.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

69