Соціально важливі об'єкти Києва мають бути забезпечені резервними джерелами енергопостачання. Про це заявив заступник глави КМДА Петро Пантелєєв, здійснюючи перевірку закладів соціальної сфери до роботи в опалювальний сезон.

«Важливо, щоб лікарні та поліклініки, установи соціального захисту та освітньої сфери мали безперебійний доступ до електрики і тепла», - цитує його слова прес-служба КМДА.

За його словами, йдеться, насамперед, про оперативне підключення лікувальних закладів до джерела резервного енергопостачання у разі аварійних ситуацій.

«Необхідно, щоб усі лікарні, особливо ті, в яких роблять термінові операції, мали резервне енергоживлення», - сказав Пантелєєв.

У КМДА повідомили, що на сьогодні до роботи в зимових умовах підготовлено 261 школу (51%), 281 дитячу установу (57%), 100 закладів охорони здоров'я (65%).

Нагадаємо, раніше ПАТ «Київенерго» інформувало мешканців Києва про те, що не планує відключати їх від електропостачання, проте зробить це, якщо відповідна вимога надійде від Міненерговугілля та НЕК «Укренерго».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом