Президент України Петро Порошенко у ході робочого візиту до Сполученого Королівства Великобританії і Північної Ірландії виступить на засіданні глав держав і урядів Альянсу, візьме участь у засіданні Комісії Україна-НАТО, а також проведе низку зустрічей, повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави.

Президент почне свою участь у саміті зі спільної зустрічі з прем'єр-міністром Великобританії Девідом Кемероном, президентом США Бараком Обамою, канцлером Німеччини Ангелою Меркель, прем'єр-міністром Італії Маттео Ренці і президентом Франції Франсуа Олландом.

Також передбачаються двосторонні зустрічі з президентами Франції, Польщі Броніславом Коморовським, Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, прем'єр-міністрами Великобританії Девідом Кемероном, Канади Стівеном Харпером, державним секретарем США Джоном Керрі, а також з генеральним секретарем НАТО Андерсом Фог Расмуссеном.

Як повідомляв ForUm, Президент України Петро Порошенко відбув сьогодні, 4 вересня, вранці на саміт НАТО, який проходитиме в Уельсі (Великобританія) 4-5 вересня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом