Голова Київської міської державної адміністрації, мер Києва Віталій Кличко, призначив чотирьох радників, про що він оголосив у ході апаратної наради.

При цьому Кличко зазначив, що найближчим часом очікується призначення зазначених осіб на посади заступників голови КМДА.

Зокрема, радниками стали президент клініки «Борис» Михайло Радуцький, як заступник голови він буде відповідати за сферу охорони здоров'я і соціального захисту. Також голова Шевченківської районної адміністрації Петро Пантелєєв буде відповідати за житлово-комунальне господарство, повідомляють «Українські новини».

Кличко також призначив своїми радниками нинішнього депутата Київської міської ради (фракція «УДАР-Солідарність») Ганну Старостенко, яка буде курирувати гуманітарний блок, і главу Центру економічного і політичного аналізу Олександра Каву - як заступник голови він буде відповідати за транспортний блок.

Як повідомляв ForUm, Віталій Кличко призначив заступником голови КМДА Павла Рябікіна, а Ігоря Ніконова - першим заступником голови КМДА.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом