Під вибори влада намагається дістати всі мислимі і немислимі позитиви. Таку думку Forum'у висловив доктор економічних наук, професор, заслужений економіст Олексій Плотніков, коментуючи той факт, що Кабінет Міністрів України вніс зміни в план реалізації концепції створення і функціонування автоматизованої системи «Єдине вікно подання електронної звітності», перенісши термін її запуску з березня 2015 року на 1 грудня 2014 року.

«Така автоматизована система "Єдине вікно подання електронної звітності", давно мала бути в Україні. Про це йшлося в програмних документах у 2010-2011 рр .. В принципі - це позитивно», - заявив він.

При цьому він зазначив, що немає нічого дивного в тому, що сьогодні влада ініціює введення системи достроково. «Природно, під вибори влада намагається дістати всі мислимі і немислимі позитиви. Природно, запуск системи - це позитив. І я не можу виключити передвиборного навантаження на цей крок. Але те, що така система країні необхідна - це дійсно так», - вважає Плотніков.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом