Київський міський голова Віталій Кличко призначив відомого співака та музиканта Олега Скрипку відповідальним за благоустрій Андріївського узвозу. Про це мер заявив під час виїзної наради, повідомили ForUm'у в прес-службі міського голови.

«У нас відбувається третя виїзне нарада щодо Андріївського узвозу. Одна з головних історичних вулиць Києва, на жаль, після реконструкції так і не відновила повноцінну роботу. Велика кількість представників малого бізнесу, торгівлі на Узвозі постійно скаржаться на незручності: вулиця, попри знаки заборони проїзду, заповнена автомобілями, немає жодного громадського туалету»,— зазначив Кличко.

За словами Кличка, в ході однієї з зустрічей Скрипка заявив про готовність взяти на себе відповідальність і зайнятися питаннями благоустрою та розвитку Андріївського узвозу.

«Тому хочу представити Скрипку — радника мера за напрямом “Проект «Андріївський узвіз»” з усіма відповідними повноваженнями»,— сказав київський міський голова.

Скрипка зазначив, що пропозиція була для нього несподіваною, і запевнив, що докладе максимум зусиль, щоб виправдати очікування мера і киян і навести лад на історичній вулиці.

Нагадаємо, Андріївський узвіз у Києві з 18 серпня зроблять повністю пішохідним.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом