Порядок під час матчу чемпіонату України між командами Прем'єр-ліги «Олімпік» (Донецьк) і «Шахтар» (Донецьк), який відбудеться сьогодні о 17.00 в Києві на стадіоні НТК їм. В. Баннікова, будуть охороняти більше 100 співробітників міліції і військовослужбовців Національної гвардії України, повідомили ForUm'у в прес-службі ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів у місті, а також вільного пересування вболівальників до стадіону Державтоінспекція м. Києва звертається до водіїв з проханням не залишати транспорт в не призначених для цього місцях, а також не паркувати автомобілі на тротуарах, прилеглих до стадіонів вулиць.

Державтоінспекція радить і водіям, і пішоходам бути обачними, неухильно дотримуватись сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, і передусім — тимчасово встановлених.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням не порушувати вимоги чинного законодавства у сфері проведення спортивних заходів.

Київські міліціонери закликають уболівальників вести себе цивілізовано, ставитися один до одного толерантно, не порушувати громадський порядок і сприяти працівникам міліції у виконанні їх функцій щодо охорони правопорядку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом