Прес-служба Луганської міської ради звернулася до жителів міста з проханням підтримати затриманого представниками батальйону «Айдар» мера Луганська Сергія Кравченка.

Текст звернення опубліковано на офіційному сайті Луганської міськради.

«Більше чотирьох діб минуло відтоді, як представники батальйону “Айдар” у м. Щастя без пояснення причин, без суду і слідства затримали луганського міського голову Сергія Кравченка. З боку правоохоронних і судових органів Сергію Кравченку не пред'являлося ніяких звинувачень або санкцій, він не перебуває у розшуку і на сьогодні є чинним міським головою», - йдеться у тексті звернення.

За інформацією прес-служби, за всі дні перебування Сергія Кравченка під вартою ніхто з офіційних осіб так і не озвучив підстави та причини його затримання.

Поки немає ніякої офіційної інформації про місцеперебування і причини затримання луганського міського голови, в прес-службі запропонували жителям міста приєднатися до тексту звернення на підтримку Сергія Кравченка, який був опублікований раніше.

«Лайки, коментарі і репости вітаються», - підкреслили у прес-службі.

Раніше ForUm повідомляв, що 7 серпня луганський міський голова Сергій Кравченко був затриманий бійцями батальйону «Айдар» при спробі покинути місто. Пізніше дружина Сергія Кравченко заявила про те, що не знає, де і в яких умовах утримують її чоловіка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом