Слідчі прокуратури м. Києва спільно з працівниками Служби безпеки України затримали старшого лейтенанта міліції, який вимагав від киянина $1500 за непритягнення до кримінальної відповідальності.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Так, слідчий Святошинського РУГУ МВС в місті Києві, звинуватив у шахрайстві киянина і вимагав від нього зазначені кошти, щоб нібито не відкривати кримінальне провадження.

«Під час затримання «на гарячому» міліціонеру вдалося викинути гроші і втекти. Однак, коли правоохоронці прийшли до нього додому, він погодився співпрацювати зі слідством і почав давати свідчення», - уточнили в прокуратурі.

Відомості про правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією). Триває досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

166