Колишній градоначальник Володимир Бондаренко звернувся до Віталія Кличка з пропозицією розпочати системний полив вулиць міста в ранковий і вечірній час. Про це екс-глава КМДА написав на своїй сторінці в соцмережі.

«Через високу температуру повітря і тривалий посушливий період концентрація шкідливих речовин у повітрі на вулицях Києва, зокрема в його центральних частинах, катастрофічно перевищує допустиму норму і досягає другого класу небезпеки», - пише депутат.

Крім того, Бондаренко наголошує, що в районі Бессарабської та Московських площ, Оболонського проспекту, бульвару Лесі Українки, вулиць Довженка, Каунаської, Попудренка та Скляренка, рівень забруднення формальдегідом у 5-7 разів перевищує допустиму норму, пише «КП в Україні».

«За прогнозами синоптиків, спека буде і надалі. Тому необхідно припинити труїти киян. Тому що тривале і сильне перевищення концентрації формальдегіду та діоксину згубно впливає на самопочуття людей, особливо з хронічними захворюваннями», - пише політик.

Депутат упевнений, що систематичне поливання може значно поліпшити ситуацію в Києві. Але, як мовиться, не поливом єдиним.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

55