Понад 60 експертів досягли місця катастрофи малайзійського «Боїнга-777» в Україні, повідомив спікер спеціальної місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі Майкл Боцюрків.

«Місія ОБСЄ в супроводі найбільшої в історії групи голландсько-австралійських експертів досягла місця катастрофи літака. Всього на місці понад 60 експертів. Роботи починаються негайно», - повідомив Боцюрків.

За його словами, колона з 14 автомобілів з місією ОБСЄ та міжнародними експертами виїхала на місце аварії північним маршрутом, передає «ИТАР-ТАСС».

Як повідомляв ForUm, згідно з рішенням контактної групи в Мінську, на маршруті, яким міжнародні експерти 31 липня дісталися до місця катастрофи малайзійського «Боїнга-777», підтримуватиметься режим припинення вогню.

Нагадаємо, 17 липня на території України розбився «Боїнг-777» «Малайзійських авіаліній», що летів з Амстердама в Куала-Лумпур. Лайнер упав в околицях села Грабове Шахтарського району Донецької області. На борту перебувало 283 пасажири та 15 членів екіпажу. Всі вони загинули.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом