Парламентська фракція ВО «Батьківщина» вимагає від Президента України до 12 серпня подати на ратифікацію до Верховної Ради Угоду про асоціацію з Європейським Союзом.

Як передає кореспондент Forum'у, депутати фракції вишикувалися вздовж трибуни парламенту, вивісивши плакат з написом: «Вимагаємо від Президента подати угоду «Україна - ЄС» на ратифікацію у Верховну Раду!» При цьому по обидва боки трибуни депутати тримали прапори України та Європейського Союзу.

За словами депутата від фракції ВО «Батьківщина» Григорія Немирі, подати на ратифікацію цю угоду вони пропонують до 12 серпня.

При цьому загалом обстановка в сесійній залі зараз спокійна. Після виступів голови фракції Сергія Соболєва та депутата Немирі, парламентарії склали плакат і розійшлися по своїх місцях у сесійній залі.

Як повідомляв ForUm, Адміністрація Президента має намір ще на місяць відкласти спрямування до Верховної Ради пакета документів для ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС. За цей час в АП сподіваються заощадити 280 мільйонів.

 

Тетяна Мацур, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом