Вірогідність саморозпуску Верховної Ради зараз менша, ніж місяць тому.

«Наступні два тижні вирішать долю розпуску Верховної Ради. Всі політичні сили, насамперед наша, розуміють, що затягувати процес перевиборів неможливо, вважає нардеп від «УДАРУ» Павло Розенко.

За його словами, «УДАР» наполягатиме на розпуску під час наступного пленарного тижня.

«Якщо через два тижні не буде зроблено, я не виключаю, що ми проведемо консультації з нашими партнерами по коаліції і будемо ламати Верховну Раду через коліно, будемо формувати підстави для Президента розпустити парламент».

Як повідомили у «Батьківщині», переговори про саморозпуск коаліції зайшли в глухий кут: «Юля і Тягнибок наполягають на воєнному стані, зриваючи процес. Схоже, що «УДАРу» доведеться самому виходити з коаліції», пишуть «Вести».

В оточенні Президента не виключають, що «Батьківщина» і «Свобода» спробують замінити ударівців у коаліції позафракційними, і спроба може бути вдалою.

«Серед позафракційних майже всі не хочуть розпуску», - каже джерело газети. В цьому разі не виключений варіант, коли зал парламенту буде захоплений активістами, які виступають за розпуск Ради. «Однак упевненості в тому, що таким чином вдасться вирішити питання, немає», - визнав він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом