У ніч на п'ятницю в м. Артемівськ (Донецька область) українські військові відбили атаку учасників незаконних військових формувань на військову частину, одного військовослужбовця поранено. Про це повідомляє прес-служба Міноборони України.

«В ніч з 19 на 20 червня, протягом години озброєними людьми в кількості близько 50 осіб з використанням автоматичної зброї, підствольних гранатометів і снайперських гвинтівок було здійснено обстріл об'єктів військової частини Озброєння ЗС України в м. Артемівськ Донецької області. Крім того, нападники застосували одиницю бронетехніки, яка здійснила три постріли по будівлях військової частини», - йдеться в повідомленні.

У Міноборони зазначили, що військовослужбовці успішно відбили напад, максимально приділивши увагу безпеці мирних жителів, які проживають в розташованих поруч житлових будинках.

Під час бою осколкові поранення лівої ноги отримав сержант військової служби за контрактом. Він перебуває в медичному пункті військової частини. Стан здоров'я задовільний.

Над КПП військової частини майорить Державний Прапор України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом