У Станично-Луганському районі внаслідок обстрілу членами незаконних збройних формувань з важкої артилерії зруйнований житловий будинок.

Як повідомили Forum'у в прес-службі голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля, внаслідок події поранено три людини.

За вчорашню добу, 16 грудня, з боку ЛНР було здійснено 17 обстрілів контрольованою Україною території.

«У Станично-Луганському районі НЗФ після перерви знову застосували важку артилерію. Прямим потраплянням кількох снарядів зруйнований житловий будинок в с. Старий Айдар. На жаль, не обійшлося без постраждалих серед мирних жителів - поранені три людини», - повідомив Москаль.

Після 9:00 райдержадміністрацію Станиці Луганської обстріляли з підствольного гранатомета.

Граната вибухнула в 10 метрах від будинку, пошкодивши вікна та вхідні двері. Через годину по РДА стріляли зі снайперської гвинтівки. Одна з куль потрапила в легковий автомобіль з пасажирами (в тому числі маленькою дитиною). Ніхто не постраждав. Ще одна куля влучила у вікно районної бібліотеки, розташованої в Будинку культури.

Після 18:00 козаки так званого всевеликого війська донського обстріляли з мінометів с. Кримське Новоайдарського району. Сім мін вибухнули на околиці села. Значних руйнувань і постраждалих серед мирних жителів немає.

«Всі пошкодження ліній електропередачі, завдані під час бойових дій на початку місяця, вдалося усунути. Відучора Кримське знову зі світлом», - зазначив голова ОДА.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

42