Депутати Київради підтримали кандидатуру Олексія Резнікова на посаду заступника Київського міського голови - секретаря Київради.

Це рішення під час таємного голосування підтримали 93 депутати, 16 - проти, утрималися - 0.

Ще під час обговорення кандидатури Резніков запевнив депутатів, що готовий відмовитися від свого адвокатського бізнесу у разі обрання його на посаду. Він заявив, що подасть заяву про вихід зі складу адвокатської контори, співвласником якої він є, а також пообіцяв, що ця компанія ніколи не укладатиме договори з Київрадою.

Також він підкреслив, що є забезпеченою людиною, і тому працюватиме виключно в інтересах громади Києва, а не особистих, повідомляє «УНІАН».

«Я забезпечена людина, і мій дохід дозволяє мені не дивитися «у бік - лівий чи правий», - сказав Резніков.

За його словами, згідно із декларацією, яку він подав як кандидат у депутати в 2013 році, його заробіток становив 23 млн грн, з якого сплачені всі податки.

Також Резніков зазначив, виступаючи перед депутатами Київради, що збирається відвідувати всі базові засідання постійних комісій Київради, щоб давати відразу відповідні доручення Секретаріату Київради, щоб проект якнайшвидше потрапляв для голосування в сесійну залу.

Після оголошення Лічильною комісією результатів голосування Резнікова привітав з обранням мер Києва Віталій Кличко. В свою чергу Резніков подякував депутатському корпусу за довіру.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом