Київський міський голова Віталій Кличко вніс кандидатуру столичного депутата Олексія Резнікова на посаду секретаря Київради.

Кличко на засіданні Київради зазначив, що ця людина зможе ефективно працювати, порядна і надійна.

«У мене особисто є великий досвід роботи з цією людиною. Ми були в Київраді минулого скликання, відстоювали інтереси киян. Він не був представником нашої політичної сили, але за своїми діями витримав тиск, який був з боку команди Черновецького», - сказав, зокрема, Кличко. Після цього він назвав прізвище Резнікова, який пройшов у Київраду за списком партії «УДАР», передає «УНІАН».

Резніков, звертаючись до депутатів, сказав, що не є членом якоїсь партії, а є незалежним, і тому гарантує однакове ставлення до всіх політичних сил у Київраді і готовий з ними плідно співпрацювати. Він також зазначив, що вважає, що органи місцевого самоврядування не повинні бути політизовані, як Верховна Рада, а зосередитися на вирішенні питань столиці.

Він також пообіцяв застосувати свій адвокатський та юридичний досвід для вдосконалення регламенту Київради, долучитися до робочої групи, яка працює над цим документом, і забезпечити прозору роботу депутатського корпусу та прийняття рішень.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом